JEUGD run bike run

Op 8 maart 2020 wordt er ook voor de jeugd een RUN BIKE RUN georganiseerd voor 2 leeftijdscategorieën. Te weten 8 tot 12 jaar en 12 tot 16 jaar.
Deze leuke laagdrempelige RUN BIKE RUN is voor iedereen die plezier heeft in (hard)lopen en fietsen. Lukt het niet om alles hardlopend te volbrengen? Dan mag je altijd wandelend verder. Heb je geen mountainbike? Geen probleem op je normale fiets is het parcours goed te fietsen en bij de wissel van lopen naar fietsen en van fietsen naar lopen mag één ouder of begeleider jou in de wisselzone helpen.
Voor het publiek is de wedstrijd van de jeugd extra mooi te volgen omdat het loop en fietsparcours om de recreatieplas zijn uitgezet.

Doe mee als duo

Vind je alleen lopen leuk of is fietsen jouw favoriete onderdeel of vind je het niet leuk om alleen mee te doen? Geef je dan op voor een DUO! De duo’s starten tegelijk in dezelfde startseries. Zijn beide deelnemers onder de 12 jaar dan mag je mee doen in de leeftijdscategorie 8 tot 12 jaar. Is één van de twee kinderen ouder dan 12 jaar dan doe je als duo mee in de leeftijdscategorie 12 tot 16 jaar.
De JEUGD RUN BIKE RUN vindt plaats voorafgaand aan de Sans-online RUN BIKE RUN. Alle kinderen krijgen na afloop een mooie herinnering in de vorm van een medaille. Voor de eerste drie kinderen in elke categorie is er een beker.

Afstanden

Jeugd RUN BIKE RUN:
8 – 12 jaar: 1,25 km lopen (1 rondje) – 6,5 km fietsen (1 rondje) – 1,25 km lopen (1 rondje)
12 – 16 jaar: 2,5 km lopen (2 ronden) – 6,5 km fietsen (1 rondje) – 1,25 km lopen (1 rondje)

Inschrijving

Inschrijving kan via: http://www.youareanironman.nl/inschrijven/
Na-inschrijving, kan op de dag zelf tot 30 minuten voor de start.