Kids en jeugdrun

Op 3 maart 2019 wordt er ook voor de kinderen een Run bike Run georganiseerd voor 2 leeftijdscategorieën. Er is een startserie voor de kinderen tot 12 jaar en voor de jeugd van 12 tot 16 jaar!
Deze leuke laagdrempelige Run Bike Run is voor elke kind te volbrengen. Lukt het niet om alles hardlopend te volbrengen? Dan mag je altijd wandelend verder. Heb je geen mountainbike? Geen probleem op je normale fiets is het parcours goed te fietsen en bij de wissel van lopen naar fietsen en van fietsen naar lopen mag één van jou ouders of begeleider jou in de wisselzone helpen.
Voorafgaand aan de wedstrijd krijg je uitgebreide informatie via een email over het verloop en tips voor de wedstrijd.
Voor het publiek is de wedstrijd van de jeugd extra mooi te volgen omdat het loop en feitsparcours om de recreatieplas zijn uitgezet.

Doe mee als duo

Vind je alleen lopen leuk of is fietsen jouw favoriete onderdeel of vind je het niet leuk om alleen mee te doen? Geef je dan op voor een Duo! De duo’s starten tegelijk in dezelfde startseries. Zijn beide deelnemers onder de 12 jaar dan mag je mee doen met de Kids Run Bike Run 8 tot 12 jaar. Is één van de twee kinderen ouder dan 12 jaar dan doe je als duo mee met de Jeugd Run Bike Run, leeftijdscategorie 12 tot 16 jaar. (Let op: de loop en fiets afstanden voor deze leeftijdscategorie zijn wel langer)
De Kids en Jeugd Run Bike Run vindt plaats voorafgaand aan de Sans-online Run Bike Run. Alle kinderen krijgen na afloop een mooie herinnering in de vorm van een medaille. Voor de eerste drie kinderen in elke categorie is er een beker.

Afstanden

Jeugd 8 tot 12 jaar: 1,25 km lopen, 5 km fietsen, 1,25 km lopen
Jeugd 12 tot 16 jaar: 2,5 km lopen, 6,5 km fietsen, 1,25 km lopen
Volwassenen 16+ jaar: 5 km lopen, 20 km fietsen, 2,5 km lopen
Het programma
10.00 uur Start jeugd run bike run 8 tot 12 jaar
11.00 uur Start mini run bike run 12 tot 16 jaar

Inschrijving

Inschrijving kan via: https://runbikerun-wierden.nl/inschrijven/
Na-inschrijving, kan op de dag zelf tot 45 minuten voor de start.

Inschrijfgeld
Kosten voorinschrijving: 5 euro
Kosten na-inschrijving: 1 euro extra