Inschrijven voor Sans-online cross RUN BIKE RUN van Wierden

Inschrijven voor alle serie's kan via de onderstaande link.

https://mijn.triathlonbond.nl/calendar/events/2790?page=1&view=list

Beste Inschrijver,

Zodra u klikt op de link inschrijving komt u in het nieuwe inschrijfsysteem van de NTB. Voordat u zich daar daadwerkelijk kunt inschrijven voor onze wedstrijd, dient u zich daar te registreren. Hieronder daarbij enig extra uitleg vanuit onze zijde.

Ben je al NTB lid en wil je je zelf inschrijven??:

Gewoon normaal inloggen met je gebruikersnaam (middelste 5 cijfers van je lidnummer) en je wachtwoord. Je komt daarna in het juiste deel van de website waar je je kunt inschrijven.

NTB lid, maar wil je je kind inschrijven??

Registreer daadwerkelijk onder je kind zijn/haar naam en geboortedatum in. Dit is belangrijk anders kom je niet in de juiste categorie terecht waar je je kind voor kunt opgeven. Vul ook haar of zijn emailadres in (heeft ze die niet..vul dan een extra emailadres in van jezelf..bijv. je werkmail). De voogd/ouder gegevens moeten vervolgens ook ingevuld worden en daar vul je je eigen reguliere emailadres in. Dit mag dus niet hetzelfde emailadres als die van je kind zijn.

Geen NTB lid en wil je jezelf of je kind inschrijven?

Dat kan uiteraard! Registreer altijd onder degene die zelf meedoet. Dan kom je in de juiste categorie tbv de inschrijving. Dus bij kinderen aanmelden ook echt haar of zijn naam en geboortedatum invullen bij de registratie. Vul ook haar of zijn emailadres in (heeft ze die niet..vul dan een extra emailadres in van jezelf..bijv. je werkmail). De voogd/ouder gegevens moeten vervolgens ook ingevuld worden en daar vul je je eigen reguliere emailadres in. Dit mag dus niet hetzelfde emailadres als die van je kind zijn.

 

Kom je er echt niet uit? Mail dan even naar tvargowedstrijd@gmail.com..dan helpen wij je!

Na-inschrijving op de wedstrijddag zelf is alleen mogelijk indien het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt.

De inschrijver geeft bij inschrijving de organisatie toestemming om gemaakt beeldmateriaal online te plaatsen/publiceren.